PLANIFICACIÓ CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,
En un curs normal, a aquestes alçades ja hauríeu tingut notícies de l’AFA i de l’Institut sobre la compra de llibres per al curs vinent, el lloguer de les guixetes, o les propostes del curs vinent pel que fa a les activitats extraescolars. Enguany, però, no estem en disposició de poder-ho fer. La situació excepcional que estem vivint ha fet que l’Institut s’hagi centrat en resoldre les qüestions més urgents relacionades amb el tancament d’aquest curs. Quant a la planificació del curs vinent, com sabeu també excepcional, encara no està del tot definida. 
Així doncs, fins que no sapiguem en quines condicions i en quins horaris es poden fer les activitats extraescolars, no podrem concretar la seva viabilitat. És probable que fins al mes de juliol no us puguem comunicar la proposta d’extraescolars per al curs vinent, per la qual cosa us demanem paciència i comprensió. Val a dir, no obstant, que la qüestió dels llibres (tant el retorn dels Ecobooks d’enguany, com la compra per al curs vinent) es resoldrà abans i s’explicarà durant el mes de juny.  
Per a qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu de l’AFA: afapedralbes@gmail.com

Rebeu una molt cordial salutació, i molt especialment aquelles famílies a qui hagi afectat intensament el COVID-19, rebeu una afectuosa abraçada.

Els comentaris estan tancats.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: