Reunió de l’AFA amb direcció

De la darrera reunió entre la direcció de l’Institut i representants de la Junta de l’AFA, que es va fer el 9 de desembre, en destaquem els temes tractats següents:

  • Pla d’obertura de l’Institut per la gestió de la COVID-19

Valoració positiva per part de la Junta de l’esforç que està fent la direcció, l’equip docent, i també l’alumnat i les seves famílies. També vam reflexionar sobre diferents problemes de comunicació que havien succeït amb famílies de grups confinats, fruit principalment d’alguna incertesa que podia generar l’anterior versió del protocol establert pels departaments de Salut i Educació. Tanmateix, l’actual versió del protocol (vigent des d’inici de desembre) és més precisa i no ha de donar lloc a períodes d’espera. Per altra banda, vam demanar que es recordés a tot l’equip docent que el seguiment de l’alumnat en situació d’aïllament s’ha de fer per a qualsevol malaltia, no només en cas que sigui coronavirus.

  • Seguiment educatiu

– A la demanda que vam fer per a que s’insisteixi al conjunt del professorat que incorporin tota la informació acadèmica al Clickedu (més necessària que mai per poder fer seguiment), la direcció ens va indicar que el professorat sap que és obligatori que ho facin.

– En relació al batxillerat internacional, la direcció ens va informar que continuen treballant per aconseguir que l’institut el pugui obrir el curs vinent.

– Se’ns informa també que aquest curs tots els tutors/es de tots els cursos s’han de comunicar un mínim d’un parell de vegades (per telèfon o videotrucada) amb totes les famílies dels seus alumnes. 

  • Transport públic

Després de posar la nova parada d’autobús davant de l’entrada de l’institut, els embussos a les hores punta s’han amplificat. Per altra banda, fins a la data tampoc no hi ha hagut resposta per part dels regidors de l’Ajuntament a qui se’ls va enviar una carta des del Consell Escolar. La direcció demanarà una reunió amb el president del Consell del Districte, per a la qual demanen que una representació de l’AFA les acompanyi.

  • Jornades de portes obertes

Es faran durant el mes de febrer, tot i que encara cal acabar d’aclarir en quin format.

  • Col·laboració de l’AFA a l’activitat de l’Institut

La direcció proposa a l’AFA les següents possibles accions de col·laboració amb l’Institut:

– Organitzar un premi literari o alguna altra activitat de caire cultural per Sant Jordi.

– Donar suport organitzatiu i econòmic als comiats dels cursos de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat.

– Donar suport organitzatiu i econòmic a l’activitat solidària que organitzen a 3r d’ESO.

– Comprar taules, bancs i tendals per fer ombra que s’ubicarien en una zona d’esbarjo a la que recentment s’hi ha posar gespa artificial.

– Organitzar alguna activitat (cap al tercer trimestre) que contribueixi a fer comunitat educativa (tipus excursió o similar)

Els comentaris estan tancats.

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: