S’acosta Sant Jordi

Aprofitem aquests dies de descans per recordar-vos que, quan tornem, se’ns gira feina.

Concursos literaris, artístics, intercanvi de llibres

L’institut va recuperant pas a pas la seva normalitat i convoca un munt de concursos per a tots els gustos i colors. En podeu trobar les bases al seu web:

Activitats de Sant Jordi

La majoria tenen com a termini el 19 d’abril, just a la tornada de vacances de Setmana Santa, i tots tenen premi gràcies a l’aportació econòmica que fem des de l’AFA. Aprofitem aquests dies per animar els nostres fills i filles a participar-hi!

Donem-hi un cop de mà

A més dels concursos, com podeu veure al mateix enllaç, el dia 22 faran la festa pròpiament dita amb lliurament de premis, venda de roses, intercanvi de llibres… I per organitzar-ho, sempre fan falta mans. Podem comptar amb vosaltres? Si teniu disponibilitat,

divendres, 22,
en algun moment entre les 8.30 i les 14.30,

poseu-vos en contacte amb nosaltres, com sempre, a través del correu de l’AFA (afapedralbes@gmail.com) i mirem d’organitzar-nos.

Parlem de llibres

I encara en tenim més. Potser per concursos no estem, però segur que entre nosaltres hi ha ànimes lectores amb ganes de compartir aquesta passió. Ja sabeu quins llibres voleu per Sant Jordi? Teniu alguna recomanació d’alguna lectura recent? Voleu que en parlem? Doncs us esperem, de forma virtual,

dimecres, 20 d’abril,
a les 19.00h,
a la plataforma Jitsi Meet

per fer un Parlem de llibres. Porteu cadascun un, dos, tres llibres que us hagin agradat, o que voleu llegir, o que han agradat als vostres fills i filles, i deixem que la conversa ens dugui a llocs inexplorats. Escriviu-nos a l’adreça de l’AFA perquè us fem arribar l’enllaç.

Els comentaris estan tancats.

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: