Activitats extraescolars

CURS 2020-2021

Us presentem les diferents activitats extraescolars que ofereix l’AFA de l’Institut Pedralbes al seu alumnat.

Ateses les circumstàncies, de moment i fins que no rebem noves indicacions per part de la direcció del centre, no es poden fer les activitats presencialment a l’Institut. Aquesta situació es mantindrà, com a mínim, durant tot el primer trimestre del curs.

És per això que hem considerat reduir el nombre d’activitats i presentar-vos només les que, fent-se telemàticament no facin minvar la qualitat del servei, ni fent-se presencial (en el context actual, fora de l’institut) vagi en detriment de la seguretat.

Aquesta és l’oferta d’activitats extraescolars:

A continuació trobareu l’enllaç al formulari per complimentar la preinscripció: https://forms.gle/2Us2WpzP6x34fnnLA

Amb la finalitat de poder complir tot el programa previst per tot el curs a les diferents activitats, us agrairíem que responguéssiu el formulari al més aviat possible, abans del 5 d’octubre.

Posteriorment, els proveïdors que gestionen les activitats a les que heu fet la preinscripció es posaran en contacte amb vosaltres per finalitzar el procés d’inscripció (en el cas d’anglès, amb una prova prèvia de nivell).

Si més endavant es poguessin dur a terme les activitats presencialment a l’Institut, s’ajustarien els nous horaris de les activitats als horaris de finalització de classe o de menjador establerts, de manera que s’avançarien aproximadament una hora sobre l’horari que us proposem a la graella que us adjuntem.

Recordeu també els avantatges en els preus d’algunes activitats extraescolars que comporta ser soci/a de l’AFA. Trobareu la possibilitat d’inscriure-us com a socis/sòcies de l’AFA dins del formulari, així com dins del web de l’AFA en l’enllaç següent: https://afapedralbes.wordpress.com/formulari/

Us animem, doncs, a fer partícips els vostres fills i filles de les activitats extraescolars proposades.

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: