Teatre 2021-22

Empresa responsable

Col·laboració amb la Fundació La Roda

Modalitat

Presencial

Objectiu

  • ImpactaT utilitza el teatre com a un mirall de la realitat social que ens envolta i com a eina de reflexió i transformació social.
  • Aportar als joves recursos, eines i estratègies per mitjà de l’art i el teatre per transformar la seva realitat, resoldre els seus conflictes i fer sentir la seva veu.

Activitat

Mètode

  • Participació al taller setmanal de Teatre social en què els joves s’immergeixen en les tècniques pròpies d’aquesta disciplina i del teatre de l’Oprimit, amb l’ajuda de les quals creen entre tots una obra curta de teatre sobre el tema que han escollit.
  • Impulsa la reflexió, la crítica, la consciència, la reacció i la recerca de solucions; i treballa les habilitats socials, l’autoestima, el diàleg, l’escolta i el treball en equip d’una manera dinàmica i intensa i des d’una perspectiva no acadèmica.
  • Grups: mínim 6 alumnes
  • Professionals formats en les tècniques del Teatre Social i provinents tant de l’àmbit de l’Educació com de les Ciències Socials.

Horari

HORARIDilluns15:30-17:00

Calendari

D’octubre a juny

Quota

QUOTAEntre 16€ – 26€/mes*
Projecte Global de 30 sessions anuals
(*) la quota mensual oscil·la entre un preu mínim (16 eur/mes) i un preu màxim (26€/mes) en funció del nombre de participants del taller.

Normativa de seguretat per la COVID-19

El centre organitzador seguirà tots els protocols de seguretat, segons l’evolució de la pandèmia.

Preinscripció

Accés al formulari de preinscripció

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: