Teatre

Col·laboració amb la Fundació La Roda

MODALITAT: Presencial

LLOC: Centre Cívic Tomasa Cuevas, fins que la situació permeti realitzar l’activitat a l’Institut.

OBJECTIU:

  • ImpactaT utilitza el teatre com a un mirall de la realitat social que ens envolta i com a eina de reflexió i transformació social.
  • Aportar als joves recursos, eines i estratègies per mitjà de l’art i el teatre per transformar la seva realitat, resoldre els seus conflictes i fer sentir la seva veu.

ACTIVITAT:

  • Projecte Actuem de Teatre Social per a Joves. Es realitzaran les sortides següents: SGAE; Trobada de Teatre Social, Delimita’m i Teatre Nacional de Catalunya.

Per a més informació podeu consultar el web del projecte: https://www.impactat.org/projecte-actuem-/

  • Actuació final de Teatre Social per a Joves

MÈTODE

  • Participació al taller setmanal de Teatre social en què els joves s’immergeixen en les tècniques pròpies d’aquesta disciplina i del teatre de l’Oprimit, amb l’ajuda de les quals creen entre tots una obra curta de teatre sobre el tema que han escollit.
  • Impulsa la reflexió, la crítica, la consciència, la reacció i la recerca de solucions; i treballa les habilitats socials, l’autoestima, el diàleg, l’escolta i el treball en equip d’una manera dinàmica i intensa i des d’una perspectiva no acadèmica.
  • Grups reduïts (Alumnes/Grup: 6-10) i Professionals formats en les tècniques del Teatre Social i provinents tant de l’àmbit de l’Educació com de les Ciències Socials.

Normativa de seguretat per a la COVID-19. El centre organitzador seguirà tots els protocols de seguretat: controls de temperatura, mesures d’higiene abans, durant i després de l’activitat, s’evitaran activitats de contacte físic i es farà ús de la mascareta.

També es contempla la possibilitat de fer-ho a distància (en línia), en cas de confinament.

CALENDARI: Curs 2020-2021; Mitjans d’octubre fins mitjans juny.

HORARIDilluns16:00-17:30

QUOTAEntre 15€ – 26€/mes
Projecte Global de 30 sessions anuals

A continuació trobareu l’enllaç al formulari per complimentar la preinscripció: 

https://forms.gle/2Us2WpzP6x34fnnLA

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: