Feu-vos socis de l’AFA!

Totes i tots formem part de la comunitat educativa de l’Institut Pedralbes, en el qual els nostres fills i filles segueixen la seva formació.

Dins d’aquesta gran comunitat, mares, pares, tutores i tutors ens organitzem en l’Associació AFA de l’Institut Pedralbes, des d’on participem i col·laborem per a al bon funcionament del centre.

En associar-vos a l’AFA de l’Institut Pedralbes podreu participar en les assemblees i estar sempre informats. A més, gaudireu de descomptes en algunes activitats i serveis.

Us convidem a formar-ne part. Quan més serem, més coses podrem fer!

La quota de socis és de 40€ anuals per família.

PROCEDIMENT PER INSCRIURE’S A L’AFA

  1. Per fer-vos socis de l’AFA heu de complimentar aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El formulari actual inclou la sol·licitud per adherir-se a l’AFA i la sol·licitud de l’armariet. Si no es vol el servei d’armariet, només cal indicar que no i passareu a la pàgina següent.

  1. Si ja sou membres de l’AFA, el formulari dona l’opció de no haver de complimentar les dades personals que ja tenim registrades (Ja sóc soci/sòcia de l’AFA i vull continuar sent-ho). Si teniu més d’un fill/a al centre, us dona l’opció de registrar-vos a l’AFA com a família, i per a la resta de germans indicar l’opció: Ja he omplert el formulari de socis/sòcies amb la inscripció d’un dels germans/es.

S’ofereixen dues modalitats de pagament:

  • Per transferència bancària. En aquest cas, seguir les instruccions que s’indiquen en el formulari:

Fer ingrés dels 40€ abans del 24 de juliol al següent compte bancari:

IBAN: ES43 0081 0200 2200 0344 5950

Entitat: Banc Sabadell

Concepte: nom complet alumne/a + curs

Un cop efectuat el pagament, caldrà enviar el justificant de pagament a l’adreça de correu electrònica següent: afapedralbes@gmail.com

  • Per domiciliació bancària. En aquest cas, seguir les instruccions que s’indiquen en el formulari. Caldrà descarregar-se el document d’Ordre de Domiciliació de Càrrec Directe SEPA, per tal de complir amb la Directiva Comunitària de Serveis de Pagaments.

Caldrà emplenar-lo, signar-lo i fer-lo arribar a l’adreça de correu electrònica següent: afapedralbes@gmail.com

  1. A la fi del formulari trobareu Informació sobre la Protecció de dades personals de l’AFA de l’Institut Pedralbes. Cal que llegiu i doneu el vostre consentiment en aquest apartat per tal que el formulari s’enviï.

Si teniu qualsevol dubte, ens ho podeu consultar a la següent adreça electrònica: afapedralbes@gmail.com

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: