Llibres de text 22/23

Quins són els llibres de text per al curs 22/23?

Teniu el llistat oficial de llibres per al curs 22/23 de l’Institut Pedralbes a l’apartat d’Estudis del web de l’institut. També s’hi ha inclòs, a petició de l’AFA, un document d’aclariments sobre la compra i gestió de les llicències digitals. Llegiu atentament aquestes instruccions perquè en alguns casos cal mantenir el tiquet de compra fins a l’inici de curs.

A la mateixa pàgina però en un llistat a part, trobareu els llibres del batxillerat internacional.

On els puc comprar?

Podeu comprar els llibres i les llicències com i on considereu, però per facilitar-vos-ho, l’AFA té signat un acord amb Iddink, que té per finalitat facilitar la compra, i generar un estalvi econòmic i ecològic amb la reutilització de llibres. En tot cas, allà on feu la compra, assegureu-vos que tant l’ISBN com el títol es corresponen amb els que apareixen al llistat.

Pel que fa a Iddink, en alguns cursos hi trobareu a faltar llibres o llicències digitals que caldrà obtenir per altres vies. Bàsicament: 

  • Algunes llicències digitals s’han de comprar directament a l’editorial de la llicència. Teniu tots els passos a seguir al document amb aclariments sobre el procés de compra de les llicències digitals.
  • Els llibres de lectura de llengua i literatura catalana per al segon i tercer trimestre s’han incorporat a última hora i no han arribat a temps per ser inclosos per Iddink. Son els que apareixen sense ISBN ni referències editorials al llistat de l’institut.

Finalment, si voleu comprar la carpeta corporativa de l’institut, ho podeu fer a través de la comanda a Iddink, i la podreu recollir posteriorment a la consergeria del centre presentant l’albarà de compra.

En cas de dubte, aclariment, més informació…

Contacteu amb nosaltres mitjançant un correu electrònic a afapedralbes@gmail.com.

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: