Llibres de text

Quins són els llibres de text per al curs 21/22?

Aquí teniu el llistat oficial de llibres per al curs 21/22 de l’Institut Pedralbes. També el teniu disponible a l’apartat d’Estudis del web de l’institut.

Aquest llistat no inclou els llibres del batxillerat internacional.

On els puc comprar?

L’empresa Iddink fa uns anys que facilita la compra i el servei de reutilització de llibres de l’institut però no és obligatori utilitzar-la. En tot cas, allà on feu la compra, assegureu-vos que tant l’ISBN com el títol es corresponen amb els que apareixen al llistat.

Pel que fa als llibres de text digitals, alguns s’han d’adquirir directament a l’editorial, tal com s’indica a les instruccions del llistat oficial de llibres. La resta es poden comprar per Iddink o, en general, directament a les editorials. En algun cas, el llistat també indica que cal mantenir el tiquet per poder-lo activar posteriorment.

Com puc fer la compra per Iddink?

L’empresa Iddink ha preparat un document que explica els avantatges i serveis que ofereix la compra amb la seva empresa i aquesta infografia amb les indicacions de com fer la comanda de llibres.

Amb la comanda d’Iddink, podeu comprar la carpeta de l’Institut i la podreu recollir posteriorment a la consergeria del centre presentant l’albarà de compra. Per poder fer la petició, cal que seleccioneu l’opció de ‘Material escolar’ que trobareu a l’inici del procés, a la pàgina d’Assignatures, per tal que després us permeti marcar l’opció ‘carpeta Institut Pedralbes’.

Enllaç directe a la compra per Iddink

Com puc fer la compra directa del llibres digitals?

Arran de les peticions per part d’algunes famílies, hem recollit informació per a la compra directa de llibres digitals, que mirarem de millorar i ampliar al més aviat possible:

En cas de dubte, aclariment, més informació…

Contacteu amb nosaltres mitjançant un correu electrònic a afapedralbes@gmail.com.

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: