Armariets

L’AFA gestiona el servei de lloguer d’armariets i va adreçat a totes i tots els alumnes del centre.

El servei és ofertat per l’empresa TSI&M.

El cost de lloguer per un curs és de 43€ per a les persones sòcies de l’AFA i de 55 € per a les no sòcies. Si encara no us heu associat a l’AFA podeu fer-ho des de l’enllaç que trobareu a continuació.

Procediment a seguir per a la reserva d’armariets

  1. Complimentar el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
    Aquest formulari us oferirà primer adherir-vos a l’AFA (o bé comunicar que voleu continuar associats a l’entitat), ja que per a les persones sòcies de l’AFA té un cost més reduït. Si no us voleu associar, podeu passar directament al formulari de sol·licitud d’armariet.
  2. Una vegada complimentat el formulari, haureu de fer l’ingrés al compte de l’empresa que gestiona el lloguer dels armariets, seguint les indicacions exposades al mateix formulari.
    [Si voleu ser socis de l’AFA per gaudir del descompte, també heu de fer l’ingrés o autoritzar la domiciliació bancària. Totes les dades s’indiquen al formulari.]
  3. Enviar per correu electrònic el comprovant de l’ingrés a l’adreça electrònica que també apareix al formulari.

Funcionament

Els armariets funcionen o bé amb clau metàl·lica o bé amb un sistema de combinació.
Si van amb clau es lliuren a cada alumne/a dues claus a l’inici de curs. A final de curs es canvien tots els panys, per la qual cosa no caldrà retornar les claus. El canvi de pany o la pèrdua de les claus té un cost de 7 €.

Consultes

Si teniu qualsevol dubte, ens ho podeu consultar a l’adreça electrònica de l’AFA: afapedralbes@gmail.com

Gràcies a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: